Norsk Råkk ute med ny singel og video!

Norskrakk

Norsk Råkk er et Oslo-basert band som spiller dansbar rock på norsk. Røttene skal være tilbake i norsk rock, men de er også inspirert av andre sjangre som blant annet ska, reggae og en del punk. De har tidligere spilt i litt hardere band, men ville etter en stund lage noe som var litt mer dansbart og melodisk.

Med en stor fasinasjon for norsk ny veiv skal Norsk Råkk ha blitt omtalt som en tidsmaskin tilbake til 80-tallet. De klarer å beholde særpreg og originalitet i sitt lydbilde og er kjent for sitt forrykende liveshow med god feeling og masse energi.

De har hentet mye inspirasjon fra Raga Rockers, Dumdum Boys og Jokke. De tidligere utgivelsene er til og med spilt inn i samme studio som sistnevnte og det er blitt sagt at Norsk Råkk er med på å videreføre Jokkes arv.

Debutplaten ”Pløyd mark” fra 2011 ble godt mottatt hos publikum.

Nå er Norsk Råkk ute med ny singel og video fra sitt kommende album «Panoramaskrik». Låten «Due» er en outsiderlåt med klanglig hyllest til 80-tallet, hvor grunnidéen handler om å være fysisk og psykisk utenfor tid og rom. Dette gjenspeiles også i den spastiske og intense videoen med gamle oslobilder prosjektert på den moderne byen.

[vsw id=»mJeBmnf_TxA» source=»youtube» width=»640″ height=»360″ autoplay=»no»]