Voyager – «Running Out of Time» (EP)

 

Voyager fra Oslo, er i fPhoto by Amalie Antonsenront av et generasjonsskifte i alternativ musikk. Fra skandinavisk kulde, tøffe værforhold, gjenspeiler musikken varmen vi alle søker i livet. Hjertebankede synthesizere og knusende gitarer driver fremover i dette eventyret.

Voyager så dagens lys i slutten av 2011 og de ga ut sin debut EP i august 2012. Mens EPen klatret til 15. plass på iTunes alternative liste i Norge, dro de ut på veien med en promoteringsturné i Norge. Bandet har spilt rundt 30 konserter i det siste halvannet året. De har blant annet vært support for LA sanger/låtskriver Xander Smith fra «RunRunRun» på den skandinaviske delen av hans 2013 European tour.

I desember 2013 kom Voyagers andre EP ut – «Running Out of Time». Den gikk rett inn på førsteplass på iTunes Rock listen i Norge og lå blant de fem øverste den første uken. Med EPen «Running Out of Time» legger Voyager ut på Englandsturné til våren.

«Sannheten er at vi bare elsker å spille musikk. Uansett hvilken sjanger og uansett hvilket publikum, vi bare elsker en god poplåt. Vi elsker bare å spille. Så enkelt er det. »

Og enkelt er det nye komplisert.

[vsw id=»Tjur07gmWco» source=»youtube» width=»640″ height=»360″ autoplay=»no»]

 

http://voyagerofficial.com/