Rønbeck – klar med oppfølgeren ”Bring The Future”

Artisten Rønbeck (Andreas Rønbeck som er hans fulle navn) debuterte under navnet Adrien i 2005, spilte på By:Larm i Tromsø i 2006 og var med på den offisielle By:Larm plata samme år. I 2009 skiftet han artistnavn til Rønbeck og ga ut platen ”Bring The Summer” og senere den populære singelen ”Pretty Women”.  Disse to sangene har i skrivende stund over 12.000 avspillinger på Spotify!

Nå er Rønbeck klar med oppfølgeren: ”Bring The Future”.

pw1s_Cover

”Bring the future” er i følge artisten selv ”…et roteloft der man kan lete fritt og finne skjulte skatter”. Platen er en 30 spors maktdemonstrasjon og en fantastisk blanding av band som Depeche Mode og R.E.M.

Og Rønbecks inspirasjonskilder er nettopp artister som R.E.M, Dave Gahan (Depeche Mode) og Morten Harket. Rønbeck er en av disse sjeldne artistene som makter å leve opp til sine inspiratorer. Alle som vokste opp på ’80 og ’90 tallet kan relatere seg til denne platen. Samtidig som den også tar med seg moderne låtskriving og produksjonmetoder og dermed, i høyeste grad, blir en plate av sin tid.

”Bring the future” er spilt inn over en lang periode og flere kjente artist- og produsentnavn dukker opp. På gjestesiden har platen navn som: Thom Hell (Pretty Women), Andrea Dahle (Love like you should,  We ride); Susan Nordnes (Susan’s Tune, New Resurrection); Anette Sannes Knutsen (Games… No more! og Endless Curtains) med flere. På produsentsiden har vi navn som: Marius Christiansen, Henrik Moy Askildsen, Fredrik Møller Ellingsen, Vidar Lunden, Kim Modalsli, forutenom Andreas selv.