«Musique Le Pop» slapp nylig sin første EP ”l’été”.

 

Den norske trioen fant sin plass i bloggosfæren i fjor med sin upåklagelig singel «Turn To Sand», som igjen skaffet dem ros fra indie-blogger og college-radioer over hele verden. Nå er bandet tilbake med sin debut EP som viser en mer solside av bandet, akkurat i tide for sommeren.

Photo 2 Band rehearsing

På «l’été EP» flørter bandet skamløst med den mer luksuriøse siden av disco, gjennom sitt eget Casio tilførte lo-fi disco filter. «Mateo» er en låt som får deg opp dine føtter og gir deg følelsen av å danse på en tropisk strand i solnedgangen, mens «In My Arms» sender deg ned på knærne som sommerkjærligheten falmer!

Musique Le Pop trioen består av Christoffer Schou, Jon Kristian Furuheim og Elisabeth T, som har bakgrunn fra band som Navigators, Sweden, Remington Super 60 og Safariari.

Cover Artwork

«L’été EP» kom ut 5 juni 2014 på Cafe Superstar!

Sommeren har offisielt begynt!

Les også: ”Musique Le Pop slipper sin andre singel ”Turn To Sand” 22. mars!

Press photos: Tonje Karenina Pettersen

Cover artwork: Camilla Martinsen

https://soundcloud.com/musique-le-pop

https://www.facebook.com/MusiqueLePop?fref=ts