Fieldfare fra Trondheim slipper ny musikkvideo!

Fieldfare

Fieldfare er et ungt og friskt band bestående av fire hyggelige personer som møtte hverandre i Trondheim i 2013. Bandet er ledet av Kjetil André Mulelid som startet prosjektet med en tanke om å lage låter som fenger for de fleste, men med åpne rom for improvisasjon og et utvidet harmonisk klangbilde. Dette startet først med egne arrangementer av gamle kjente låter, men førte etter hvert bandet i en naturlig retning der eget materiale kom sterkere i fokus. Arrangementene og låtene henter mye inspirasjon fra popmusikkens oppbygning og struktur, men med et krydder av jazzharmonikk, et snev av odde taktarter, og et fokus på samspill der vokalen er i front. Fieldfare skaper på denne måten et musikalsk bilde bestående av en salig blanding av pop, jazz og R&B.

Fieldfare, Going Home - bilde

Fredag 05. September slipper Fieldfare musikkvideoen av låten, «Going Home». Dette er en livesession der film- og musikkinnspillingen er gjort i ett og samme take. Det krevde mye arbeid, men vi ble storfornøyde og gleder oss villt til å vise alle mennesker vår musikk, skriver Kjetil André Mulelid! I korte trekk handler låten om å springe gjennom regnet på vei hjem, mens man tenker på hvor bra det er der hjemme, og ikke ute i regnet.

Bandet består av: Siril Malmedal Hauge – vokal og synth, Kjetil André Mulelid – Rhodes / synth, Bárður Reinert Poulsen – bass og Andreas Winter – trommer.

På senhøsten 2014 slipper også Fieldfare en digital singel, og de gleder seg enormt til å dele denne med resten av verden!